fbpx
0 0
3 tipuri de ciabatta

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Prima ciabatta
50 g File de somon
15 g Brânză Philadelphia
15 Castravete
1/4 Ceapă
2 Frunze busuioc
A doua ciabatta
2 felii Cașcaval
15 g Jambon
15 g Porumb
10 g Ciuperci Shimeji
A treia ciabatta
1 frunză Salată
15 g Tofu
1/2 Ardei
3 Roșii cherry
1/2 Ridiche
2 Frunze ridiche

Informații nutriționale

797
Calorii
10.7g
Grăsimi
43.2g
Proteine
167.4g
Carbohidrați

3 tipuri de ciabatta

Astăzi am pregatit 3 tipuri de pâinici Ciabatta de la Schaer , fiecare fiind gătită într-un mod diferit: la cuptor, clasic și toast.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

  • Prima ciabatta

  • A doua ciabatta

  • A treia ciabatta

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

 

 

 

Pași

1
Gata

Pentru această rețetă puteți să folosiți fie Ciabatta de la Schar, sau această rețetă de panini: Rețeta.
Ciabattele se taie pe orizontală

2
Gata

Prima ciabatta

Se taie 50g de file de somon în felii subțiri. Se întinde brânză Philadelphia pe ciabatta, se adaugă somonul, castravetele, feliile de ceapa si frunzele de busuioc.

3
Gata

A doua ciabatta

Se pun 2 felii subțiri de cașcaval pe ciabatta și se adaugă jambonul, porumbul și ciupercile. Se introduc în cuptor pentru 12 minute la 200 °C.

4
Gata

A treia ciabatta - vegană

Se prăjește ciabatta într-o tigaie alături de 5 felii de zucchini. Se pune o felie de salată roșie pe ciabatta și se adaugă tofu, ardeiul verde, roșii cherry, ridichea și frunzele de ridiche.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Bomboane Raffaello de post
următorul
Cubulețe de post
precendent
Bomboane Raffaello de post
următorul
Cubulețe de post