fbpx
0 0
3 tipuri de hummus

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Tahini
140 g Semințe de susan
1/2 linguriță Sare
3-4 linguri Ulei virgin de măsline
Hummus clasic
2 linguri Tahini
4 linguri Apă
2 linguri Ulei virgin de măsline
1/2 linguriță Cumin
3/4 linguriță Sare
2 Căței de usturoi
2-3 linguri Suc de lămâie
400g Năut
Hummus cu avocado
2 Avocado
3 Căței de usturoi
2 linguri Tahini
Sucul unui Lime
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Cumin
1/2 linguriță Coriandru
400g Năut
Hummus cu fasole neagră
400g Fasole neagră
1 Căței de usturoi
2 linguri Ulei virgin de măsline
2 linguri Tahini
2 linguri suc de Lime
1/2 linguriță Cumin
1/2 linguriță Coriandru
1/2 linguriță Sare
1/4 linguriță Ardei Cayenne

Informații nutriționale

Calorii
Proteine
Carbohidrați
Grăsimi

3 tipuri de hummus

Clasic, cu avocado și fasole neageră

3 tipuri apetisante de hummus: clasic, cu avocado și cu fasole neagră, rețeta de tahini fiind de asemenea inclusă.
Toate opțiunile sunt vegane, fără lactoză și foarte hrănitoare!

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Spicy
  • Vegan
Bucătărie

    Ingrediente

    • Tahini

    • Hummus clasic

    • Hummus cu avocado

    • Hummus cu fasole neagră

    Instrucțiuni

    Share

    Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

    Pași

    1
    Gata

    Tahini

    Semințele de susan se pun într-o tigaie la foc mediu și se prăjesc pentru 4-5 minute. Se transferă într-un blender și se lasă la răcit. Când s-au răcit, se pornește blenderul și se amestecă pentru 2 minute. Se adaugă uleiul de măsline, se amestecă încă 1 minut și se adaugă sarea.

    2
    Gata

    Hummus clasic

    Pentru hummus-ul clasic se amestecă în blender tahiniul, apa, uleiul de măsline, cuminul, sarea, usturoiul și sucul de lămâie. Se blenduiesc timp de 1 minut. Se adaugă năutul și se amestecă pentru 3-4 minute, curătându-se marginile bolului ocazional. Dacă este prea gros se mai adaugă încă o lingură sau două de apă. Se gustă și dacă mai este nevoie se mai adaugă sare, cumin sau suc de lămâie. Puteți orna cu pătrunjel și ardei cayenne.

    3
    Gata

    Hummus cu avocado

    Se combină în blender avocadoul, usturoiul, tahiniul, sucul de lime, sarea, cuminul și coriandrul, împreună cu 30-40ml din zeama de năut. Se blenduiesc pentru 1-2 minute și se adaugă năutul. Blenderul se pornește la viteză mare pentru alte 2-3 minute și se mai adaugă zeamă dacă mai este nevoie. Puteți orna cu pătrunjel și ardei cayenne.

    4
    Gata

    Hummus cu fasole neagră

    Se combină 20 ml de zeamă de fasole cu usturoiul, uleiul de măsline, tahiniul, sucul de lime și condimentele. Se blenduiesc pentru 1 minut și se adaugă fasolea. Se mai blenduiesc pentru alte 2 minute. Puteți orna cu pătrunjel și ardei cayenne.

    Radu

    Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

    precendent
    Kinder felie de lapte
    următorul
    Prăjitură din albuș
    precendent
    Kinder felie de lapte
    următorul
    Prăjitură din albuș