Ingrediente
-
Tahini
-
140 g Semințe de susan
-
1/2 linguriță Sare
-
3-4 linguri Ulei virgin de măsline
-
Hummus clasic
-
2 linguri Tahini
-
4 linguri Apă
-
2 linguri Ulei virgin de măsline
-
1/2 linguriță Cumin
-
3/4 linguriță Sare
-
2 Căței de usturoi
-
2-3 linguri Suc de lămâie
-
400g Năut
-
Hummus cu avocado
-
2 Avocado
-
3 Căței de usturoi
-
2 linguri Tahini
-
Sucul unui Lime
-
1/2 linguriță Sare
-
1/2 linguriță Cumin
-
1/2 linguriță Coriandru
-
400g Năut
-
Hummus cu fasole neagră
-
400g Fasole neagră
-
1 Căței de usturoi
-
2 linguri Ulei virgin de măsline
-
2 linguri Tahini
-
2 linguri suc de Lime
-
1/2 linguriță Cumin
-
1/2 linguriță Coriandru
-
1/2 linguriță Sare
-
1/4 linguriță Ardei Cayenne
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Tahini |
2
Gata
|
Hummus clasicPentru hummus-ul clasic se amestecă în blender tahiniul, apa, uleiul de măsline, cuminul, sarea, usturoiul și sucul de lămâie. Se blenduiesc timp de 1 minut. Se adaugă năutul și se amestecă pentru 3-4 minute, curătându-se marginile bolului ocazional. Dacă este prea gros se mai adaugă încă o lingură sau două de apă. Se gustă și dacă mai este nevoie se mai adaugă sare, cumin sau suc de lămâie. Puteți orna cu pătrunjel și ardei cayenne. |
3
Gata
|
Hummus cu avocadoSe combină în blender avocadoul, usturoiul, tahiniul, sucul de lime, sarea, cuminul și coriandrul, împreună cu 30-40ml din zeama de năut. Se blenduiesc pentru 1-2 minute și se adaugă năutul. Blenderul se pornește la viteză mare pentru alte 2-3 minute și se mai adaugă zeamă dacă mai este nevoie. Puteți orna cu pătrunjel și ardei cayenne. |
4
Gata
|
Hummus cu fasole neagră |