fbpx
0 0
3 tipuri de sushi

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
500 g Orez de sushi
6 foi Nori
2 linguri Oțet de orez
1 lingură Sare
Sos
15 g Sos de soia
20 g Maioneză
1 linguriță Sos de ardei iute
1 linguriță Usturoi granulat
Sushi cu somon
100 g File de somon
1/2 Avocado
50 g Brânză Philadelphia
Sushi cu legume
1/4 Mango
1/2 Ardei roșu
1/2 Castravete
1/2 Avocado
Sushi cu fructe
Semințe de susan
1/4 Mango
2 Căpșuni
1 Kiwi

Informații nutriționale

192
Calorii
12.9g
Grăsimi
5.9g
Carbohidrați
13.8g
Proteine

3 tipuri de sushi

Cu peste, vegan și cu fructe

Un platou cu 3 tipuri de sushi: cu fructe, legume și somon.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Sos

  • Sushi cu somon

  • Sushi cu legume

  • Sushi cu fructe

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

 

 

Pași

1
Gata

Orezul de sushi se fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj. În cazul aceasta, orezul a stat sub un jet de apă pentru 2 minute și scufundat sub apă timp de 15 minute, fiind ulterior fiert pentru alte 15 minute. Acesta a fost transferat într-un bol, unde i-a fost adăugat oțetul de orez și sarea. Pentru sos am folosit sos de soia fără gluten și un sos picant format din maioneză, usturoi granulat și sos iute de ardei.

2
Gata

Sushi cu somon

Cu degetele ude se pune o bilă de orez pe foaia de nori, de mărimea unei mingi de tenis. Se întinde ușor pe foaie, fără să apăsați foarte tare. La mijlocul ei se pune avocadoul tăiat felii, se întinde brânza Philadelphia și somonul. Se apucă covorașul de partea de jos, se trece încet peste compoziție, se strânge tare peste compoziție și după se continuă rularea până la capât, unde se strânge iar. Peste rulou se întinde Philadelphia și se mai adaugă file de somon. Se pune o folie de plastic peste rulou, se taie, cu lama cuțitului udă, marginile și apoi restul ruloului, în 6-8 bucăți. Se scoate folia de plastic și se servește rece.

3
Gata

Sushi cu legume

Se taie în felii subțiri morcovul, castravetele, avocadoul și mangoul. Se repetă procedeul cu mingea de tenis, pe mijlocul foii se pun legumele și se rulează în același mod. Se taie cu lama cuțitului udă.

4
Gata

Sushi cu frute

Se taie în felii subțiri căpșunile, mangoul, kiwi-ul și foaia de nori în două. Foaia se umple cu orez, se presară fulgi de susan și se întoarce pe cealaltă parte. Se adaugă fructele la mijloc, se rulează în același procedeu și se taie cu folia de plastic peste. Se servesc reci.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Pască cu brânză dulce
următorul
Friptură de miel
precendent
Pască cu brânză dulce
următorul
Friptură de miel