fbpx
0 0
Batoane cu cereale

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
350 g Zahăr
10 linguri Apă
1/2 linguriță Sare
50 g Semințe de dovleac
50 g Seminte de floarea soarelui
50 g Semințe de in
50 g Semințe de susan
Pentru uns tava 1 lingură Ulei

Informații nutriționale

96 kcal
Calorii
2 g
Proteine
3 g
Grăsimi
15 g
Carbohidrați

Batoane cu cereale

Batoane crocante cu 4 tipuri de cereale, care vor fi gata în mai puțin de 30 de minute.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Zahărul, sarea și apa se pun într-o oală și se caramelizează la foc mediu. Se adaugă semințele de floarea-soarelui, susan, dovleac și in. Acestea se rumenesc bine până când tot amestecul devine lichid.

2
Gata

Într-o tavă se pune hârtie de copt și aceasta se unge cu ulei pe toată suprafața. Se toarnă amestecul și se întinde într-o grosime de cca 5 mm.

3
Gata

Amestecul de cereale se lasă la răcit timp de 20 de minute (nu trebuie să se întărescă foarte tare), apoi se taie felii. Cerealele se păstrează într-o cutie sigilată ermetic.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Cornulețe cu rahat
următorul
Tacos cu guacamole
precendent
Cornulețe cu rahat
următorul
Tacos cu guacamole