Ingrediente
-
175 g Morcovi
-
175 g Sfeclă roșie
-
50 g Fasole albă
-
4 Căței de usturoi
-
100 g Quinoa
-
2 linguri Ulei virgin de măsline
-
2 linguri Otet de mere
-
50 g Caju
-
2 linguri Semințe de susan
-
1 linguriță Sare
-
1 linguriță Piper
-
1/2 legătură Pătrunjel
Instrucțiuni
Am pregătit o reteta care va fi gata imediat: bilute proteice fara gluten si vegane cu morcovi, sfeclă roșie, fasole albă, quinoa, susan și caju.
Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Într-un blender se adaugă fasolea albă, susanul, caju-ul, usturoiul, quinoa, oțetul de mere și uleiul de măsline. Se blenduiesc până când compoziția se transformă într-o pastă mai groasă, mai adăugându-se ulei de măsline dacă este nevoie. Se scoate jumătate de compoziție din blender și se adaugă întâi morcovul, iar pentru cealaltă compoziție sfecla. |
3
Gata
|