fbpx
0 0
Biluțe proteice

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
175 g Morcovi
175 g Sfeclă roșie
50 g Fasole albă
4 Căței de usturoi
100 g Quinoa
2 linguri Ulei virgin de măsline
2 linguri Otet de mere
50 g Caju
2 linguri Semințe de susan
1 linguriță Sare
1 linguriță Piper
1/2 legătură Pătrunjel

Informații nutriționale

81 kcal
Calorii
2.3 g
Proteine
8.8 g
Carbohidrați
4.2 g
Grăsimi

Biluțe proteice

cu morcovi și sfeclă roșie

Astăzi am pregătit o rețetă vegană care va fi gata imediat: biluțe energetice cu morcovi, sfeclă roșie, fasole albă, quinoa și susan.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Am pregătit o reteta care va fi gata imediat: bilute proteice fara gluten si vegane cu morcovi, sfeclă roșie, fasole albă, quinoa, susan și caju.

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele fără gluten folosite în rețete!

Pași

1
Gata

Se fierb pentru 30 de minute morcovii și sfecla roșie.

2
Gata

Într-un blender se adaugă fasolea albă, susanul, caju-ul, usturoiul, quinoa, oțetul de mere și uleiul de măsline, Se blenduiesc până când compoziția se transformă într-o pastă mai groasă, mai adăugându-se ulei de măsline dacă este nevoie. Se scoate jumătate de compoziție din blender și se adaugă întâi morcovul, iar pentru cealaltă compoziție sfecla.

3
Gata

Compozițiile se condimentează separat cu sare, piper și pătrunjel. Cu mâinile ude se formează 8 biluțe din fiecare compoziție, care se introduc la cuptor pentru 20 de minute la 180 °C.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Baclava fără gluten
următorul
Macaroons cu nucă de cocos
precendent
Baclava fără gluten
următorul
Macaroons cu nucă de cocos