Ingrediente
-
Blinele
-
2 Zucchini
-
100 g Făină fără gluten
-
100 g Porumb
-
3 Căței de usturoi
-
2 Șalote
-
Câteva Frunze busuioc
-
1 Ceapă verde
-
1 linguriță Paprika
-
1 linguriță Sare
-
1 linguriță Piper
-
1 lingură Ulei virgin de măsline
-
1 lingură Apă
-
Sos tzatziki
-
300 g Iaurt
-
1/2 Castravete
-
1 linguriță Lime
-
3 Căței de usturoi
-
1/2 legătură Mărar
-
1 lingură Ulei virgin de măsline
-
1 linguriță Sare
-
1 linguriță Piper
-
4 frunze mentă
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Într-un bol se rad 2 zucchini și se lasă 15 minute să își scurgă sucul propriu, apoi se trec printr-o strecurătoare. Se adaugă porumbul, usturoiul, șalotele, frunzele de busuioc, ceapa verde, paprika, sarea, piperul și treptat făina. Dacă credeți că compoziția nu se va ține, se mai adaugă făină, alături de 1 lingură de ulei de măsline și una de apă. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Sos tzatziki |