fbpx
0 0
Bomboane Raffaello de post

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
400 g Lapte de cocos
100 g Fulgi de migdale
120 g Fulgi de cocos
1/2 linguriță Zahăr vanilinat
3 lingurițe Zahăr pudră
1 fiolă Esență vanilie

Informații nutriționale

510 kcal
Calorii
42g
Grăsimi
13.7g
Carbohidrați
3.4g
Proteine

Bomboane Raffaello de post

Vegane

A 5-ea rețeta de post este una specială, bomboane Raffaello cu lapte de cocos. 🥥

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele folosite în rețete, fără gluten!

 

Pași

1
Gata

Laptele de cocos se ține în frigider sau congelator pentru minim 1 oră. Într-un bol se transferă doar partea solidă a laptelui, în condițiile în care cea lichidă nu ne ajută la această rețetă. Se adaugă zahărul pudră și cel vanilinat, amestecându-se.

2
Gata

Se adaugă fulgii de migdale măcinați și cei de cocos, alături de fiola de esentă de vanilie. Compoziția se ține în frigider pentru 1 oră.

3
Gata

Se formează bomboanele cu ajutorul unei lingurițe și ulterior se trec prin fulgi de cocos. Dacă considerați că bomboanele sunt prea moi, se mai țin 30 de minute în frigider.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Turtă dulce de post
următorul
3 tipuri de ciabatta
precendent
Turtă dulce de post
următorul
3 tipuri de ciabatta