fbpx
0 0
Brioșe cu ciocolată albă

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
200 g Făină de patiserie
1/2 linguriță Sare
1 plic Praf de copt
1 linguriță Scorțișoară măcinată
1 lingură Guma de guar
2 Ouă
150 g Zahăr
30 ml Unt topit
120 ml Lapte condensat Se poate utiliza și lapte normal
30 ml Ulei
1 fiolă Esență de rom
100 g Bănuți de ciocolată albă
15 g Fulgi de migdale
10 g Stafide

Informații nutriționale

442 kcal
Calorii
59 g
Carbohidrați
7 g
Proteine
20 g
Grăsimi

Brioșe cu ciocolată albă

O rețetă foarte simplă de brioșe cu bănuți de ciocolată albă și fulgi de migdale. 🧁

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele fără gluten folosite în rețete!

Pași

1
Gata

Într-un castron se amestecă faina cu sarea, praful de copt, scorțișoara măcinată și guma de guar. Într-un alt bol se mixează ouăle cu zahărul și ulterior se adaugă laptele condensat sau normal, untul topit, uleiul și fiola de esență de rom.

2
Gata

Treptat se cerne amestecul de făină și se amestecă cu un tel. Se încorporează bănuții de ciocolată.

3
Gata

Compoziția se împarte într-o formă de copt pentru brioșe și se adaugă toppingul dorit: nucă măcinată, stafide, bucăți de ciocolată, fructe liofilizate, fulgi de migdale, sau orice altceva doriți. Se introduc în cuptor pentru 25-30 de minute la 180 °C.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Corn dogs
precendent
Corn dogs