fbpx
0 0
Budincă cu ciocolată

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
225 g Ciocolată
1/3 linguriță Sare
6 Ouă
45 g Zahăr
130 ml Lapte
160 ml Frișcă lichidă
1 Esență vanilie
1 lingură Unt

Informații nutriționale

561 kcal
Calorii
9.1g
Proteine
42.7g
Carbohidrați
41.7g
Grăsimi

Budincă cu ciocolată

Această budincă cu ciocolată va fi gata în doar 20 de minute, fiind un mic deliciu care captează toate privirile!

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Pași

1
Gata

Se separă 6 gălbenușuri de albușuri. Se transferă într-o oală și se adaugă zahărul, laptele și frișca lichidă și se amestecă 1 minut. Oala se pune la foc mediu și se amestecă cu o lingură, până când amestecul va păta spatele lingurii.

2
Gata

Imediat se toarnă amestecul peste ciocolată, care a fost în prealabil tăiată în bucăți mici, și se amestecă. Se adaugă untul și se mai amestecă timp de 1 minut. Amestecul se toarnă în pahare și imediat se creează un mic strat de ciocolată pe marginea paharului, prin rotirea lui. Paharele se acoperă și se pun în frigider pentru 1 oră.

3
Gata

Într-un castron se adaugă frișca lichidă respectiv esența de vanilie, și se bate încet cu un tel. Când frișca este relativ groasă, se pune cu o linguriță în paharul cu ciocolată. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
3 tipuri de hummus
următorul
Prăjitură din albuș
precendent
3 tipuri de hummus
următorul
Prăjitură din albuș