fbpx
0 0
Chec marmorat

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
175 g Făină de patiserie
3 Ouă
125g Zahăr
1 plic Zahăr vanilinat
125g Unt
200 ml Smantână
70g Lapte
1 lingurită Bicarbonat de sodiu
1 plic Praf de copt
1/2 lingură Cacao
Presărare Zahăr pudră

Informații nutriționale

215kcal
Calorii
3.5g
Proteine
13g
Grăsimi
46g
Carbohidrați

Chec marmorat

cu cacao

Încă o rețetă simplă și apetisantă, de chec marmorat cu cacao, pe care o puteți termina relativ repede.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Cacaoa și praful de copt folosite în rețetă

 

 

Pași

1
Gata

Într-un castron se toarnă zahărul, ouăle și zahărul vanilinat, se bat până formează spumă. Treptat se adaugă untul, smântâna și laptele și se amestecă cu mixerul.

2
Gata

Cuptorul se preîncălzește la 180 °C, iar forma de copt se unge cu unt. Într-un alt castron se amestecă făina cu bicarbonatul de sodiu si praful de copt și se amestecă treptat cu compoziția de ou, zahăr și unt. Jumătate din aluat se toarnă în forma de copt. Cu aluatul rămas se amestecă cacaua și o lingură de lapte, apoi se toarnă și el în formă. Trasați spirale cu furculită prin ambele straturi de aluat, pentru a combina bine cele două culori ale aluatului.

3
Gata

Prăjitura se coace cca 45 de minute pe grătarul din mijloc al cuptorului. După ce se răcește, se scoate din formă și se presară zahăr pudră. Poftă bună!

4
Gata

Ingrediente

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Gnocchi cu bacon și mazăre
următorul
Cornulețe cu rahat
precendent
Gnocchi cu bacon și mazăre
următorul
Cornulețe cu rahat