fbpx
0 0
Cheesecake ars

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
600 g Brânză Philadelphia
4 Ouă
275 g Zahăr
300 ml Frișcă lichidă
1 fiolă Esență vanilie
40 g Făină de patiserie
1 lingură Guma de guar

Informații nutriționale

645
Calorii
25.7 g
Grăsimi
86.4 g
Carbohidrați
20.9 g
Proteine

Cheesecake ars

Acest cheesecake are o caracteristică unică: trebuie arsă!

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

    Ingrediente

    Instrucțiuni

    Share

    Acest cheesecake are o caracteristică unică: trebuie arsă!

    Original din San Sebastián și servit la restaurantul La Viña, aceast cheesecake este foarte savuros și ușor de făcut.

    Trebuie doar să amestecați toate ingredientele într-un bol și spre deosebire de orice altă rețetă, sa o ardeți.

    O sa rămâneți plăcut surprinși de balanța dintre amăreala de la exterior și cremozitatea dulce de la interior.

    Cea mai grea parte va fi să așteptați să se răcească!

    Faina folosită în rețetă!

    Pași

    1
    Gata

    Într-un bol se adaugă brânza Philadelphia și 2 ouă. Se amestecă cu un tel și treptat se încorporează zahărul. Se mai adaugă 2 ouă.

    2
    Gata

    Se toarnă frișca lichidă și esența de vanilie. Se amestecă bine și apoi se cerne făina și guma de guar (opțional).

    3
    Gata

    Se tapetează o formă reglabilă cu 2 hârtii de copt și se toarnă compoziția, care se nivelează și se introduce în cuptor pentru 1 oră la 205 °C. Se lasă la răcit pentru 5-10 minute înainte de a scoate forma și apoi se răcește complet înainte de a se mânca. Poftă bună!

    Radu

    Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

    precendent
    Poale-n brâu
    următorul
    Choux a la creme
    precendent
    Poale-n brâu
    următorul
    Choux a la creme