fbpx
7 2
Chifle cu brânză dulce

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
250g Făină fără gluten
2 lingurițe Praf de copt
1/2 linguriță Sare
150g Brânză dulce
6 linguri Lapte
1 Ou
6 linguri Ulei de rapiță
Seminte de floarea soarelui Pentru presărat

Informații nutriționale

3g
Proteine
5g
Carbohidrați
62
Calorii
4g
Glucide

Chifle cu brânză dulce

pentru vitalitate

Chifle perfecte pentru mic-dejun sau prânz.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron. Într-un alt castron, amestecați ingredientele umede, brânza, laptele, ouăle și uleiul. Compoziția se amestecă treptat cu amestecul de făină și apoi se frământă cu mâinile sau cu un mixer până când se formează un aluat uniform. Dacă este prea lipicios, adăugați mai multă făină.

2
Gata

Preîncălziți cuptorul la 200 ° C. Împărțiți aluatul în 10 bucăți mari de aceeași dimensiune, apoi formați bile cu mâinile umede. Nu uitați să puneți hârtie de copt în tavă și apoi așezați chiflele deasupra. Folosiți un cuțit pentru a le tăia în formă de cruce și presărați semințe de floarea-soarelui. Apăsați ușor semințele în aluat.

3
Gata

Așezați tava pe grătar, în mijlocul cuptorului preîncălzit, coaceți timp de 25 de minute, apoi răciți-l pe un grătar. Poftă bună!

admin

mic dejun
precendent
Panini rapide
următorul
Chec zemos de ciocolată
mic dejun
precendent
Panini rapide
următorul
Chec zemos de ciocolată