fbpx
7 2
Chifle cu brânză dulce

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
250g Făină fără gluten
2 lingurițe Praf de copt
1/2 linguriță Sare
150g Brânză dulce
6 linguri Lapte
80 g Ou
1 Ulei de rapiță
Seminte de floarea soarelui Pentru presărat

Informații nutriționale

3g
Proteine
5g
Carbohidrați
62
Calorii
4g
Glucide

Chifle cu brânză dulce

pentru vitalitate

Chifle perfecte pentru mic-dejun sau prânz.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

    Ingrediente

    Instrucțiuni

    Share

    Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

    Pași

    1
    Gata

    Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron. Într-un alt castron, amestecați brânza, laptele, ouăle și uleiul. Compoziția se amestecă treptat cu amestecul de făină și apoi se frământă manual sau cu un mixer până se formează un aluat uniform. Dacă este prea lipicios, adăugați mai multă făină.

    2
    Gata

    Preîncălziți cuptorul la 200 ° C și puneți o oală rezistentă la căldură sau o tigaie cu apă. Împărțiți aluatul în 10 bucăți mari de aceeași dimensiune, apoi formați-l cu mâinile umede, puneți hârtie de copt în tavă și așezați chiflele deasupra. Folosiți un cuțit pentru a le crește în formă de cruce și stropiți-le cu semințe de floarea-soarelui. Apăsați ușor semințele pe pâine.

    3
    Gata

    Așezați tava pe grătar, în mijlocul cuptorului preîncălzit, coaceți timp de 25 de minute, apoi răciți-l pe un grătar. Poftă bună!

    admin

    Panini fara gluten
    precendent
    Panini rapide
    melci cu vanilie fara gluten
    următorul
    Melci uriași cu mac
    Panini fara gluten
    precendent
    Panini rapide
    melci cu vanilie fara gluten
    următorul
    Melci uriași cu mac