fbpx
0 0
Chifle cu ou benedict, poșat și chiftea vegană

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Burger vegan
3 Ciuperci champignon
1 Ardei roșu
1 Castravete
1 Ceapă
1 Căței de usturoi
3 linguri Roșii pasate
50 g Făină fără gluten
50 g Nucă măcinată
2 Cartofi
Ou poșat
2 Chifle
15 g Ruccola
2 Ouă
5 g Parmezan ras
Ou benedict
3 felii Muschi file
2 Chifle
Sos hollandaise
2 Ouă
1 linguriță Otet de mere
1/2 liingurită Sare
1/2 liingurită Piper
60 ml Unt topit
1 lingură Apă

Informații nutriționale

315 kcal
Calorii
50 g
Carbohidrați
10 g
Grăsimi
9.8 g
Proteine

Chifle cu ou benedict, poșat și chiftea vegană

Cea mai importantă masă din zi este asigurată de acest ou Benedict, poșat și de chifteaua vegană cu ciuperci și usturoi.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

  • Burger vegan

  • Ou poșat

  • Ou benedict

  • Sos hollandaise

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele fara gluten folosite in retete!

 

Pași

1
Gata

Burger vegan

Se taie legumele în bucâți mici, se amestecă într-un bol și se rad cartofii. Se adaugă faina, nuca măcinată și roșiile pasate, formându-se chiftelele.

2
Gata

Pentru chifle puteți să folosiți pe cele de la Schar, sau pe cele de mai jos. Acestea trebuie tăiate pe orizontală și prăjite într-o tigaie. Se adaugă și chiftelele împreună cu lingură de ulei de măsline și se prăjesc pentru 6-7 minute. Pentru burger se dau chiflele cu maioneză sau ketchup (sau combinate) și se pune chifteaua, alături de inele de ceapă și castraveți.
Chifle cu măsline
Panini rapide

3
Gata

Oul poșat

Sunt 2 metode în care puteți poșa oul. În prima puneți apă la fiert într-o oală și înainte ca aceasta să ajungă la punctul de fierbere, creați un vârtej în mijlocul apei. Se reduce focul, se adaugă oul și se fierbe pentru 5 minute.
Pentru a 2-a metoda, puneți apă la fiert într-o tigaie cu 1 lingură de oței și când aceasta ajunge la punctul de fierbere adăugați ouăle. Se închide focul și se lasă la fiert 5 minute.

4
Gata

Sos hollandaise

Pentru sosul hollandaise separați 2 ouă, adăugați gălbenușurile într-un bol care se pune la bain-marie. Adăugați 2 lingurițe de apă și una de oțet peste el, și treptat untul topit. Este gata când se îngroașă!

5
Gata

Chiflele se prăjesc scurt în ulei de măsline, apoi mușchiul țigănesc. Pentru oul poșat primul strat este de ruccola, apoi oul și peste parmezan ras. Pentru oul benedict, primul stra este mușchiul apoi oul poșat și sosul hollandaise. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Spaghete bucatini cu ton
următorul
Fudge cu ciocolată
precendent
Spaghete bucatini cu ton
următorul
Fudge cu ciocolată