fbpx
0 0
Chipsuri crocante

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
4 Cartofi
1 linguriță Sare
1 linguriță Piper
Sos
450g Smantână
1 linguriță Sare
1 linguriță Mărar
1 lingurită Pătrunjel
1 lingurită Usturoi granulat
1 linguriță Ardei Cayenne

Informații nutriționale

0.6g
Grăsimi
84g
Carbohidrați
9.6g
Proteine
379 kcal
Calorii

Chipsuri crocante

CU CREMĂ DE SMÂNTÂNĂ

Am pregătit încă o rețetă simplă și gustoasă, de chipsuri cu sos de smântână, ardei cayenne și mărar! 🥔

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Sos

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele noastre fără gluten!

 

Pași

1
Gata

Cartofii se taie în felii subțiri și se transferă într-un bol cu apă rece, unde se lasă timp de 5-10 minute. Ulterior se transferă într-un alt bol cu apă.

2
Gata

Cartofii se scot într-o recipient tapetat cu servețele. si se usucă foarte bine cu alte servețele. Când sunt uscați se transferă într-o tigaie cu ulei încins.

3
Gata

Cartofii se prăjesc timp de 4-5 minute, până își schimbă puțin culoarea. Atunci când se scot din tigaie, se condimentează cu sare și piper.

4
Gata

Se amestecă smântâna cu mărarul, pătrunjelul, usturoiul granulat și ardeiul cayenne. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Prăjitură din albuș
următorul
Pui umplut cu mozzarella
precendent
Prăjitură din albuș
următorul
Pui umplut cu mozzarella