fbpx
0 0
Choux a la creme

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
70 g Făină de patiserie
70 g Unt
150 ml Lapte
3 Ouă
210 ml Frișcă lichidă
30 g Zahăr
1 fiolă Esență vanilie
30 g Unt
120 g Ciocolată
90 ml Lapte

Informații nutriționale

697
Calorii
43.7 g
Carbohidrați
53.7 g
Grăsimi
12. 1 g
Proteine

Choux a la creme

Choux à la crème aurii, rapide și delicioase.
Acestea sunt umplute cu cremă Chantilly, care este contrastată perfect de către crema de ciocolată neagră. 🍫

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

    Ingrediente

    Instrucțiuni

    Share
    Choux à la crème (profiterol fara gluten) sau aurii, rapide și delicioase.
    Acestea sunt umplute cu cremă Chantilly, care este contrastată perfect de către crema de ciocolată neagră.
    Pentru acestă rețetă aveți nevoie de următoarele:

    Pași

    1
    Gata

    Într-un bol se cerne făina și se pune o tigaie de dimensiuni mici la foc mediu. În aceasta se adaugă untul și laptele. Când untul s-a topit se adaugă și făina, iar amestecul se fierbe pentru 1 minut.

    2
    Gata

    Compoziția se transferă într-un bol și se adaugă treptat 3 ouă. Se mixează la viteză mică după fiecare. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se formează 16 biluțe din compoziție. Se introduc la cuptor pentru 20 de minute la 200 °C.

    3
    Gata

    Pentru crema Chantilly se bate frișca cu un mixer și se adaugă treptat zahărul și esența de vanilie. Pentru crema de ciocolată se pune o oală mică pe foc, împreună cu untul, ciocolata și laptele. Se amestecă până se obține o cremă groasă.

    Radu

    Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

    precendent
    Cheesecake ars
    următorul
    Bulgărași de cacao
    precendent
    Cheesecake ars
    următorul
    Bulgărași de cacao