fbpx
0 0
Churros cu ciocolată

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
240ml Apă
150g Făină fără gluten
110g Unt
2 lingurițe Zahăr
3 Ouă
1/4 lingurită Sare
Sos de ciocolată
50g Ciocolată
150ml Frișcă lichidă
25g Zmeură
25g Afine
25g Fulgi de cocos
Amestecul de scortisoara
30g Zahăr
1 linguriță Scorțișoară măcinată

Informații nutriționale

370
Calorii
6g
Proteine
53g
Carbohidrati
15g
Grăsimi

Churros cu ciocolată

Afine, zmeură și fulgi de cocos

Cel mai popular desert latin într-o variantă cu ciocolată, afine, zmeură și fulgi de cocos.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Sos de ciocolată

  • Amestecul de scortisoara

Instrucțiuni

Share

Pași

1
Gata

Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați apa, 2 linguri de zahăr, sarea și untul. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Se amestecă făina până când amestecul formează o bilă, aproximativ 1 minut.

2
Gata

Adăugați ouăle, pe rând, batând până se încorporează după fiecare adăugare. Puneți compoziția într-o pungă de patiserie sau poche.

3
Gata

Încălziți uleiul pentru prăjit într-o tigaie mică la 356F (180 ° C). Introduceți bucăți de 4-5 cm de aluat în uleiul fierbinte folosind o pungă de patiserie sau poche și se taie cu foarfeca. Se prajesc până devin aurii; se scurg pe prosoape de hârtie.

4
Gata

Combinați 2 lingurițe de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară. Rulați churros-ul în amestec.

5
Gata

Se amestecă la Bain-Marie ciocolata. Când aceasta se topește se adaugă frișca lichidă și ulterior zmeura, afinele și fulgii de cocos. Se toarnă peste churros și se servesc.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Biscuiți de Crăciun
brownie fara gluten
următorul
Brownies cu nucă
precendent
Biscuiți de Crăciun
brownie fara gluten
următorul
Brownies cu nucă