Ingrediente
-
800 g Piept de pui
-
1 & 1/2 lingurită Sare
-
1 lingurită Piper
-
2 lingurițe Cimbru
-
12 felii Cașcaval
-
6-8 felii Muschi file
-
100 g Făină fără gluten
-
3 OuăBătute
-
Pentru prăjit Ulei de floarea soarelui
-
100 g Pesmet fără gluten
-
Sos
-
3 linguri Unt
-
3 Căței de usturoi
-
3 linguri Făină fără gluten
-
460 g Lapte
-
60g Muștar
-
100 g Parmezan ras
-
1 lingurită Sare
-
1 lingurită Piper
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Se combină cimbrul cu sarea și piperul. Bucățile de piept de pui se trec prin aceste condimente și se pun, pe rând, între 2 folii de plastic. Acestea se bat cu un ciocan de bucătărie sau cu un făcăleț, până la grosimea de 1cm. Se ridică prima folie de plastic, iar pe bucata de piept se asează 2 felii de cașcaval, 2 felii de mușchi sau prosciutto și încă 2 de cașcaval. Pieptul se rulează, se înfășoară în folia de plastic și se pune în frigider timp de 30 de minute. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|