fbpx
0 0
Corn dogs

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
300 g Crenvursti
200 g Făină fără gluten
150 g Mălai
180 ml Lapte
1 plic Praf de copt
1 linguriță Sare
2 Ouă
50 g Zahăr
200 ml Ulei

Informații nutriționale

230 kcal
Calorii
22 g
Carbohidrați
6 g
Proteine
13 g
Grăsimi

Corn dogs

Am pregătit o clasică rețeta americană, corn dogs sau crenvurști în aluat.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele fără gluten folosite în rețete!

Pași

1
Gata

Într-un bol se cerne făina și se adaugă sarea, zahărul, praful de copt și ouale. Se amestecă și se adaugă laptele și mălaiul, Dacă credeți că compoziția este prea lichidă, se mai adaugă 1 lingură de făina și mălai.

2
Gata

Se pune uleiul la încins. Compoziția se transferă într-un pahar. Se înfig bețișoare de frigărui în crenvurști, care se scufundă în compoziție.

3
Gata

Corn dogi se pun în uleiul încins și se prăjesc pentru 3-4 minute. Se servesc cu ketchup și muștar. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Fudge cu ciocolată
următorul
Brioșe cu ciocolată albă
precendent
Fudge cu ciocolată
următorul
Brioșe cu ciocolată albă