fbpx
99 20
Cornete cu ciocolată

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
115g Făină fără gluten Click pentru făina recomandată de noi
4 Ouă
225g Zahăr
pentru uns Unt
1 linguriță Guma de guar
Cremă
250g Unt
6 Galbenușuri
50g Cacao
1 fiolă Esență de rom
8 linguri Zahăr

Informații nutriționale

2.6 g
Proteine
22.7 g
Carbohidrați
10.4 g
Grăsimi
185
Calorii

Cornete cu ciocolată

Mini înghetată

Un platou de cornete care să vă ajute să suportați frigul mai bine!

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Cremă

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă de cornete fara gluten veți avea nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Aluatul cornetelor

Se separă albușurile de gălbenușuri. Mai întâi se amestecă zahărul cu gălbenușurile, apoi se adaugă și albușurile bătute spumă cu făina, pe care o adăugați treptat, până când formați o pastă omogenă.

2
Gata

Formarea cornetelor

Se toarnă câteva lingurițe din compoziție în tava unsă cu unt. Se răsucesc calde în gura cuptorului, în formă de cornet, fie cu un bețigaș, fie cu degetul.

3
Gata

Crema

Se amestecă 6 gălbenușuri cu 7-8 linguri zahăr la bain-marie, până se topește zahărul și se ridică bule din compoziție. Când crema devine omogenă, se ia de pe foc și se lasă la răcit.
Într-un alt castron se bate untul și se adaugă treptat compoziția care s-a răcit. Se adaugă jumătate de esentă de rom si cacao.

4
Gata

Umplerea cornetelor

Se toarnă crema în cornete. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

prajitura de biscuiti fara gluten
precendent
Ruladă de biscuiți
pizza fara gluten
următorul
Pizza napoletană
prajitura de biscuiti fara gluten
precendent
Ruladă de biscuiți
pizza fara gluten
următorul
Pizza napoletană

Adaugă un comentariu