fbpx
0 0
Drob de post

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
20 g Făină fără gluten
40 g Nucă măcinată
3 Cartofi
2 Cepe
1 legătură Pătrunjel
2 linguri Ulei
3 lingurițe Sare
3 lingurițe Piper
100 g Ciuperci

Informații nutriționale

282
Calorii
13.1g
Grăsimi
37.2g
Carbohidrați
7g
Proteine

Drob de post

cu cartofi

Primul preparat de post din această perioadă este un drob delicios, făcut din cartofi, nuci, ciuperci, ceapă și usturoi.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele noastre fără gluten!

 

Pași

1
Gata

Ceapa se călește în ulei, la foc mediu. Este gata când își schimbă culoarea în auriu.

2
Gata

Într-un bol se rad 3 cartofi de dimensiuni mari. Se adaugă ceapa, făina, usturoiul, pătrunjelul, nuca, ciupercile, 1 lingurită de sare și piper. Se amestecă și se gustă, iar dacă mai este nevoie se mai adaugă sare și piper.

3
Gata

Compoziția se transferă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se nivelează. Tava se pune în cuptor pentru 1h la 180 °C. Este gata când trece testul scobitorii.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Turte
următorul
Gogoși de post
precendent
Turte
următorul
Gogoși de post