Ingrediente
-
250 g Făină fără gluten
-
2 lingurițe Zahăr
-
200 ml Apă calduță
-
1 lingură Ulei virgin de măsline
-
Aioli
-
3 lingurițe Maioneză
-
2 lingurițe Suc de lămâie
-
1 Căței de usturoi
-
1 lingură Ulei virgin de măsline
-
Topping
-
100 g Bacon
-
8 Roșii cherry
-
1 Ridiche
-
1 Castravete
-
125 g Mozzarella
Instrucțiuni
Întotdeauna am fost destul de critic cu preparatele pregătite pentru blog, menționând orice îmbunătățire în rețeta finală, pentru că voi să puteți obține cele mai bune rezultate.
Însă, pentru rețeta aceasta de flatbread cu bacon, mozzarella și sos aioli nu o să schimb absolut nimic, deoarece este absolut perfectă!
Pentru acest flatbread fara gluten aveți nevoie de următoarele:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Se presară făina și se întinde aluatul cu ajutorul unui făcăleț în forma dorită. Se întinde și sosul pe aluat și se introduce în cuptor pentru 6-7 minute la 200 °C. Apoi se adaugă feliile de bacon tăiate mărunt, castravetele tăiat în două, roșiile cherry tăiate în doua, ridichile tăiate în două, bucățelele de mozzarella și cheddar-ul ras. Se introduce în cuptor pentru alte 15 minute. |