fbpx
0 0
Friptură de miel

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
1.5 kg Carne de miel
3 linguri Ulei virgin de măsline
3 linguri Sare
1 lingură Piper
2 Morcovi
1 Fenicul
50 g Baby spanac
12 bețe Sparanghel
5 g Rozmarin
1 lgt Cimbru măcinat
100 g Roșii cherry
Pentru servire Flori comestibile

Informații nutriționale

680 kcal
Calorii
51.3 g
Grăsimi
7.1 g
Carbohidrați
48 g
Proteine

Friptură de miel

cu legume

Friptură de miel cu sparanghel, fenicul, morcovi, spanac și roșii cherry

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Se spală carnea și se pune într-o tavă. Carnea se unge cu ulei de măsline și sare. Se întoarce pe cealaltă parte și se sărează din nou. Se adaugă feliile de morcovi și fenicului tăiat mărunt.

2
Gata

Se adaugă baby spanacul, sparanghelul întreg și roșiile cherry. Dacă doriți, puteți să adaugați aceste legume ulterior, după 30 de minute în care tava a stat în cuptor.

3
Gata

Tava se acoperă cu folie de aluminiu și se introduce în cuptor pentru 1h și 15 minute la 180 °C. După 30 de minute, se scoate folia și se întoarce carnea. Repetați acest proces de 2-3 ori, până când carnea este gata.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
3 tipuri de sushi
următorul
Pachețele cu brânză dulce
precendent
3 tipuri de sushi
următorul
Pachețele cu brânză dulce