fbpx
0 0
Fudge cu ciocolată

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
400 g Ciocolată
400 g Lapte condensat
100 g Miez de nucă

Informații nutriționale

1020 kcal
Calorii
54.7 g
Grăsimi
117.2 g
Carbohidrați
19.4 g
Proteine

Fudge cu ciocolată

O rețetă extrem de ușoară, cu doar 3 ingrediente: ciocolată, lapte condensat și nucă. 🍫🌰

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele fără gluten folosite în rețetele noastre!

 

Pași

1
Gata

Se pune o oală la foc mic și se adaugă laptele condensat. Se adaugă treptat ciocolata, până când compoziția se îngroașă, apoi nuca tăiată în sferturi.

2
Gata

Se tapetează o tavă de dimensiuni mici cu hârtie de copt și se unge cu ulei. Se toarnă compoziția de ciocolată și se nivelează. Se introduce în frigider pentru minim 4 ore. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Chifle cu ou benedict, poșat și chiftea vegană
următorul
Corn dogs
precendent
Chifle cu ou benedict, poșat și chiftea vegană
următorul
Corn dogs