fbpx
0 0
Macaroons cu nucă de cocos

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
1 Albușuri
50 g Zahăr
1/2 linguriță Sare
1 fiolă Esență vanilie
100 g Fulgi de cocos

Informații nutriționale

710 kcal
Calorii
35.26 g
Grăsimi
6.13 g
Proteine
92.92 g
Carbohidrați

Macaroons cu nucă de cocos

O delicioasă și ușoară rețetă de macaroane fara gluten, care vor fi gata in doar 15 minute!

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

    Ingrediente

    Instrucțiuni

    Share
    O rețetă de macaroons sau macaroane fara gluten cu nucă de cocos care necesită doar 5 ingrediente și un timp de preparare de 15 minute!
    Din păcate sunt atât de bune că le veți mânca în mai puțin de 5 minute. 😋
    Pentru a obține cel mai bun rezultat nuca de cocos trebuie sa stea ceva timp la frigider, pentru a se hidrata și înmuia.

    Pentru aceste macaroane fara gluten aveți nevoie de următoarele:

    Ingredientele fără gluten folosite în rețete!

    Pași

    1
    Gata

    Se separă un albuș de gălbenuș și se mixează până când devine rigid. Se adaugă treptat zahărul, mixând constant, până când zahărul este incorporat în amestec. Se adaugă sarea și esența de vanilie și mixați scurt. Se adaugă fulgii de cocos și se amestecă ușor. Bolul se acoperă cu folie de plastic și se introduce în cuptor pentru 2 ore, timp în care fulgii se vor hidrata.

    2
    Gata

    Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și cu ajutorul unei lingurițe se împarte amestecul în 16 părți egale. Acestea se modelează într-o formă cât mai rotundă și se introduc în cuptor pentru 15-20 de minute la 160 °C. Se lasă la răcit timp de 10 minute.

    Radu

    Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

    precendent
    Biluțe proteice
    următorul
    Prăjitură cu cremă de lapte
    precendent
    Biluțe proteice
    următorul
    Prăjitură cu cremă de lapte