Ingrediente
-
Aluat/foietaj
-
150 g Brânză dulce
-
6 linguri Lapte
-
6 linguri Ulei
-
1 linguriță Sare
-
300 g Făină de patiserie
-
100 g Amidon de porumb
-
1 lingură Guma de guar
-
1 plic Praf de copt
-
Umplutură
-
150 g Brânză dulce
-
2 linguri Zahăr
-
1 Ou
-
1 Coajă de lămâie
-
1 lingură Amidon de porumb
-
Stafide
-
Fructe deshidratate
Instrucțiuni
După 6 luni de încercări, pot să vă zic că am reușit să fac cel mai bun aluat fara gluten de până acum, din care au iesit o placinta extraordinara fara gluten! 👌
Acesta s-a întins extraordinar de bine, în comparație cu toate celelalte încercări de până acum, având o textura elastică care nu i-a permis să se rupă absolut deloc.
Calitatea aluatului s-a văzut și în aceste delicioase pachețele cu branza dulce fara gluten.
Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:
Ingredientele fără gluten folosite în rețetă!
Pași
1
Gata
|
Aluat/FoietajSe amestecă într-un castron laptele, uleiul și sarea. Într-un alt castron se amestecă făina, amidonul de porumb și praful de copt, adaugându-se treptat amestecul de brânză. Aluatul se frământă foarte bine cu mâna și se adaugă guma de guar, laptele și uleiul până când aluatul devine omogen. Puteți să îl transferati pe suprafața de lucru și apoi să îl acoperiți cu folie de plastic, pentru 15 minute. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|