fbpx
0 0
Pachețele cu brânză dulce

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Aluat/foietaj
150 g Brânză dulce
6 linguri Lapte
6 linguri Ulei
1 linguriță Sare
300 g Făină de patiserie
100 g Amidon de porumb
1 lingură Guma de guar
1 plic Praf de copt
Umplutură
150 g Brânză dulce
2 linguri Zahăr
1 Ou
1 Coajă de lămâie
1 lingură Amidon de porumb
Stafide
Fructe deshidratate

Informații nutriționale

172 kcal
Calorii
4.5 g
Proteine
7.5 g
Grăsimi
21.5 g
Carbohidrați

Pachețele cu brânză dulce

Cel mai bun aluat fara gluten, umplut cu branza dulce si stafide.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Aluat/foietaj

  • Umplutură

Instrucțiuni

Share

După 6 luni de încercări, pot să vă zic că am reușit să fac cel mai bun aluat fara gluten de până acum, din care au iesit o placinta extraordinara fara gluten! 👌

Acesta s-a întins extraordinar de bine, în comparație cu toate celelalte încercări de până acum, având o textura elastică care nu i-a permis să se rupă absolut deloc.

Calitatea aluatului s-a văzut și în aceste delicioase pachețele cu branza dulce fara gluten.

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele fără gluten folosite în rețetă!

Pași

1
Gata

Aluat/Foietaj

Se amestecă într-un castron laptele, uleiul și sarea. Într-un alt castron se amestecă făina, amidonul de porumb și praful de copt, adaugându-se treptat amestecul de brânză. Aluatul se frământă foarte bine cu mâna și se adaugă guma de guar, laptele și uleiul până când aluatul devine omogen. Puteți să îl transferati pe suprafața de lucru și apoi să îl acoperiți cu folie de plastic, pentru 15 minute.

2
Gata

Se amestecă într-un castron brânza, zahărul, oul, amidonul de porumb și coaja unei lămâi. Dacă acesta este prea lichid, adăugați mai mult amidon.

3
Gata

Aluatul se împarte în sferturi și se întinde cu un făcăleț, cât mai subțire. Dacă doriți să faceți foietaj din el, folosiți toată bila de aluat. Creați un pătrat pe care trebuie să îl împărțiți în 4 părți și puneți o lingură de compoziție în mijlocul pătratului.

4
Gata

Puteți să adaugați și stafide sau fructe liolifizate în compoziție. Acestea se închid pe diagonală, iar marginile se apasă cu o furculiță. Se ung cu un gălbenuș și se introduc în cuptor pentru 15 minute la 180 °C.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Friptură de miel
următorul
Blinele cu zucchini
precendent
Friptură de miel
următorul
Blinele cu zucchini