Ingrediente
-
250g Făină fără glutenClick pe făină pentru un produs de calitate
-
2 lingurițe Praf de copt
-
200g Brânză dulce
-
160g Margarină
-
Pentru umplutură
-
1 Ceapă
-
1 Ardei
-
2 linguri Ulei virgin de măsline
-
1 lingură Mărar
-
50g Brânză emmentaler
-
350g Carne de vităSau amestec de vită și porc
-
1 Ou
-
2 Pesmet fără gluten
-
1 linguriță Sare
-
1 lingurită Piper
-
Pentru uns
-
1 lingură Lapte
-
1 Gălbenuș
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
AluatSe amestecă toate ingredientele pentru aluat, apoi acesta se întinde pe o suprafață de lucru presărată cu făină și se formează un pătrat de 1-2 cm grosime. Foaia de aluat se împăturește dinspre stânga și dreapta înspre mijloc, de sus în jos. Se întinde din nou. Se repetă acest procedeu de șase ori. Aluatul se înfășoară în folie de plastic și se lasă 30 de minute la rece. Cuptorul se preîncplzește la 220 ° C. |
2
Gata
|
Compoziție |
3
Gata
|
Pe fiecare pătrățelde aluat se pune câte o lingură din compoziția tocată. Oul se separă, iar cu albușul se ung marginile, apoi se unesc colțurile, apăsându-le cu o furculiță. La gălbenuș se adaugă o lingură de lapte și se ung la final cu acest amestec. Se coc timp de 20-25 de minute pe grătarul din mijloc al cuptorului, până se rumenesc. |