fbpx
0 0
Pachețele de primăvară

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Pachețelul 1
300g Piept de pui
1 lingură Ulei virgin de măsline
1&1/2 linguriță Sare
1&1/2 linguriță Piper
1/2 suc Lime
60g Iaurt
120g Lapte
20g Salată
1 Castravete
Pachețetul 2
1 lingură Sos de soia
1/4 suc Lime
1/2 lingurită Ardei Iute pisat
1 Ardei galben
1 Ardei roșu
1 Morcov
1/2 legătură Pătrunjel
1 lingură Sirop de agave

Informații nutriționale

181
Calorii
3.2g
Proteine
41.3g
Carbohidrați
2.3g
Grăsimi

Pachețele de primăvară

Cu pui, legume și sos de soia

Un clasic preparat vietnamez, aceste pachețele de primăvară vin cu 2 compoziții și sosuri gustoase: carne de pui și avocado, respectiv legume și sos de soia.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

  • Pachețelul 1

  • Pachețetul 2

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Sosul se soia folosit în rețetă!

 

Pași

1
Gata

Se taie carnea de pui în cubulețe și se transferă într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline. Se adaugă sarea și piperul și se prăjesc pentru 15-20 minute.

2
Gata

Pentru sosul pachețelelor cu pui, se adaugă avocado-ul, iaurtul, laptele, usturoiul, pătrunjelul și sucul de lime într-un blender.

3
Gata

Dacă doriți să folosiți tăiței, îi puteți fierbe pentru 2-3 minute. Se scurge apa iar tăițeii se transferă în apă rece, unde vor fi lăsați până la folosire.

4
Gata

Foaia de orez se ține sub apă caldă timp de 25-30 de secunde și se transferă pe un prospop de bucătarie. Dupa 30 de secunde de stat pe prospop, foaia se transferă pe suprafața de lucru. Ingredientele se pun de jos în sus în următoarea ordine: felii de castraveți tăiate subțire, salată iceberg și puiul. Se ridică încet partea de jos a foii și se trage peste umplutură. Când partea de sus atinge partea de jos, marginile rămase se duc spre centru și se rulează pachețelul până la capăt.

5
Gata

Pentru pachețelul vegan se pun ingredinetele în această ordine: ardei roșu, morcov, ardei galben și pătrunjel. Se procedează la fel pentru a îl închide. Pentru sos, combinați sosul de soia cu mierea sau siropul de agave (ptr. vegani), ardeiul iute pisat și sucul de lime.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Lipii
următorul
Stir-fry cu taiței și pui
precendent
Lipii
următorul
Stir-fry cu taiței și pui