Ingrediente
-
Pachețelul 1
-
300g Piept de pui
-
1 lingură Ulei virgin de măsline
-
1&1/2 linguriță Sare
-
1&1/2 linguriță Piper
-
20g Salată
-
1 Castravete
-
Pachețetul 2
-
1/2 lingurită ArdeiIute pisat
-
1 Ardei galben
-
1 Ardei roșu
-
1 Morcov
-
1st sos
-
1 Avocado
-
1/4 suc Lime
-
1/2 legătură Pătrunjel
-
120g Lapte
-
2 Căței de usturoi
-
60 g Iaurt
-
60g Sare
-
2nd sos
-
1 lingură Sirop de agave
-
1 lingură Sos de soia
-
1/4 lingurță Semințe de ardei roșu
-
1/2 linguriță Lime
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Foaia de orez se ține sub apă caldă timp de 25-30 de secunde și se transferă pe un prospop de bucătarie. Dupa 30 de secunde de stat pe prospop, foaia se transferă pe suprafața de lucru. Ingredientele se pun de jos în sus în următoarea ordine: felii de castraveți tăiate subțire, salată iceberg și puiul. Se ridică încet partea de jos a foii și se trage peste umplutură. Când partea de sus atinge partea de jos, marginile rămase se duc spre centru și se rulează pachețelul până la capăt. |
5
Gata
|