fbpx
83 9
Panini rapide

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
480 g Făină fără gluten
1 lingurită Sare
1 cub Drojdie proaspată
1 lingură Zahăr
2 linguri Ulei de floarea soarelui
1 Galbenușuri Pentru uns
350 ml Apă calduță
1 lingură Guma de guar

Informații nutriționale

5.4 g
Grăsimi
8.4 g
Proteine
26 g
Carbohidrați
260
Calorii

Panini rapide

Înlocuitorul perfect pentru pâine

Aceste panini sunt ideale pentru o gustare rapidă de dimineată, care să vă ajute sa incepeți ziua bine!

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Aluat

Se cerne făina într-un castron și se amestecă cu sare. Într-un alt castron se dizolvă drojdia fărâmițată și zahărul, în 350 ml de apă călduță. Amestecul obținut se adaugă peste făină, și se frământă cu mixerul un aluat moale. Treptat, se adaugă uleiul. Aluatul se lasă 30 de minute la dospit, acoperit, la temperatura camerei.

2
Gata

Într-o tavă se așează hârtie de copt, și cuptorul se preîncălzește la 250 °C. Aluatul se împarte în 8 bucăți, și cu mâinile umede se formează din el 8 bucăți lunguiețe care se așază în tavă. Se crestează de mai multe ori suprafața în diagonală, cu un cuțit ascuțit. Se bate gălbenușul, și cu el se ung panini.

3
Gata

În cuptor se pune un vas termorezistent sau o tigaie cu apă, iar chiflele se lasă 18-20 minute la copt pe grătarul din mijloc.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

următorul
Chifle cu brânză dulce
următorul
Chifle cu brânză dulce