fbpx
0 0
Porridge cu lapte de cocos

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
80 g Fulgi de ovăz
400 ml Lapte de cocos
1/4 linguriță Sare
30g Fulgi de cocos
1/2 linguriță Scorțișoară măcinată
125 g Papaya, Mango și Ananas
20g Fulgi de migdale
20g Nucă măcinată
20g Afine

Informații nutriționale

522 kcal
Calorii
57g
Grăsimi
5g
Proteine
13g
Carbohidrați

Porridge cu lapte de cocos

Rețeta cu numărul 50 garantează unul dintre cele mai bune starturi pentru o zi ocupată: porridge cu lapte de cocos, ananas, papaya, mango și scorțișoară. 🍍🥥

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Fulgii mici de ovăz fără gluten

 

Pași

1
Gata

Se amestecă într-o oală fulgii de ovăz cu laptele de cocos și sarea, la foc mare. Când amestecul începe să fiarbă, se reduce focul și se amestecă frecvent timp de 8-10 minute. Când amestecul se îngroașă, se adaugă fructele, scorțișoara și fulgii de cocos.

2
Gata

Amestecul se toarnă într-un bol sau farfurie și se nivelează. Peste porridge se pun fulgi de migdale, afine, nucă măcinată și fulgi de cocos.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Pui umplut cu mozzarella
următorul
Prăjitură cu ananas
precendent
Pui umplut cu mozzarella
următorul
Prăjitură cu ananas