fbpx
0 0
Prăjitură cu ananas

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
150 g Făină de patiserie
150 ml Unt topit
150 g Zahăr pudră
600 ml Lapte
2 lingurițe Zahăr vanilinat
5 Ouă
1 Coajă de lămâie
1/2 linguriță Suc de lămâie
1 lingură Guma de guar
225 g Mix fructe
pentru presărat Zahăr pudră

Informații nutriționale

482
Calorii
25.4g
Grăsimi
54.2g
Carbohidrați
10.9g
Proteine

Prăjitură cu ananas

O simplă și delicioasă prăjitură cu fructe tropicale: ananas, mango și guava. 🥭☀️🍍

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Se separă 5 ouă. Gălbenușul se amestecă, cu mixerul, împreună cu zahărul pudră și vanilinat. Se adaugă untul topit. Se cerne făină și guma de guar peste amestec și se mixează. Treptat se toarnă și laptele.

2
Gata

Albușurile se bat bine, până când mixerul începe să lase urme în ele. Se adaugă sucul de lămâie. Se blenduiesc fructele.

3
Gata

Albușurile se incorporează în prima compoziție, cu o lingură, și ulterior și fructele. Se rade lămâia peste compoziție, care se toarnă într-o tavă și se introduce în cuptor 1 oră la 160 °C. La final e pudrează cu zahăr pudră.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

mic dejun
precendent
Porridge cu lapte de cocos
următorul
Turte
mic dejun
precendent
Porridge cu lapte de cocos
următorul
Turte