fbpx
0 0
Prăjitură cu blat de biscuiți și caramel

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
250 g Biscuiți fără gluten
100 g Unt topit
50 g Unt
50 g Zahăr brun
400 g Lapte condensat
2 Banane
250 ml Frișcă lichidă

Informații nutriționale

1137 kcal
Calorii
73.1 g
Grăsimi
112. g
Carbohidrați
14.1 g
Proteine

Prăjitură cu blat de biscuiți și caramel

FĂRĂ COACERE

O delicioasă prăjitură cu blat de biscuiți, caramel și banane, fără coacere 🍌🍮

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

O delicioasa prajitura fara gluten și fara coacere, cu blat de biscuiti si caramel.

O să aveți nevoie de următoarele pentru această prajitura cu biscuiti fara gluten:

Ingredientele fără gluten folosite în rețete!

Pași

1
Gata

Se pun biscuiții într-o pungă și se zdrobesc cu un făcăleț, apoi se mixează cu untul topit. Această compoziție se transferă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se apasă foarte bine. Se acoperă și se pune în frigider.

2
Gata

Pentru caramel, se topește untul și zahărul într-o oală la foc mediu. Se adaugă laptele condensat și se fierbe. Când amestecul a fiert, se reduce focul și se amestecă pentru 2-3 minute. Amestecul se va îngroșa și va lua culoarea de caramel deschis. Se toarnă peste stratul de biscuiți.

3
Gata

Se adaugă bananele tăiate în felii subțiri pe toată suprafața prăjiturii. Frișca lichidă se mixează și se pune peste banane, iar prăjitura se decorează cu ciocolată rasă. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Prăjitură cu cremă de lapte
următorul
Covrigi bavarezi
precendent
Prăjitură cu cremă de lapte
următorul
Covrigi bavarezi