fbpx
0 0
Prajitura cu gem, vegană și fără lactoza

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
250 g Făină de patiserie
160 g Zahăr
50 ml Ulei
1 lingură Bicarbonat de sodiu
200 ml Apă
400 g Gem Am folosit gem de vișine
Glazură
100 g Zahăr
2 linguri Cacao
20 ml Apă
50 g Margarină

Informații nutriționale

1.5g
Proteine
22g
Carbohidrați
3.3g
Fibre
106kcal
Calorii

Prajitura cu gem, vegană și fără lactoza

Cea mai simplă rețetă de patiserie de până acum este fără lactoză și ou, iar gemul pe care îl alegeți îi poate schimba complet gustul!

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

  • Glazură

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

ingrediente prajitura vegana

Cacaoa fără gluten și vegană folosită în rețetă

 

Pași

1
Gata

Într-un bol se mixează făina, zahărul, bicarbonatul, uleiul și apa. Când compoziția este omogenă se adaugă gemul.

2
Gata

Compoziția se toarnă într-o tavă cu hartie de copt în ea, și se pune în cuptor pentru 35 de minute la 180 °C.

3
Gata

Glazură

Pentru glazură se amestecă într-o tigaie non-aderentă zahărul, cacaoa și apa. Cănd zahărul s-a topit se adaugă margarina și se amestecă până când glazura se îngroasă.

4
Gata

Glazura se toarnă peste blat și se lasă la răcit. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

clatite fara gluten
precendent
Clătite americane
următorul
Gnocchi cu bacon și mazăre
clatite fara gluten
precendent
Clătite americane
următorul
Gnocchi cu bacon și mazăre