fbpx
0 0
Quesadilla cu cârnați și legume

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
5 Lipie
Umplutură
60 g Unt
3 Ciuperci
1 Ardei roșu
1 Ardei galben
1 Morcov
1&1/2 Roșii
1&1/2 linguriță Sare
1&1/2 linguriță Piper
1 linguriță Paprika
300 g Cârnați semiafumați
50 g Smantână
100g Cheddar + Mozzarella
100g Emmental + Parmezan ras
Guacamole
3 Avocado
1/2 Ceapă
2 Roșii Doar pulpa
2 Căței de usturoi
1 legătură Pătrunjel
1 Lime
1 linguriță Sare

Informații nutriționale

785 kcal
Calorii
56.8 g
Grăsimi
68.3 g
Carbohidrați
35.8 g
Proteine

Quesadilla cu cârnați și legume

Quesadilla, una dintre cele mai populare rețete mexicane, este extrem de gustoasă atunci când folosiți 3 tipuri de cașcaval, cârnați, legume și guacamole.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Umplutură

  • Guacamole

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele: 

Pași

1
Gata

Într-o tigaie se topesc 40 g de unt și se adaugă ciupercile, ardeii și morcovul. După 2 minute se mai adaugă încă 20 g unt, roșia, 1&1/2 linguriță sare și piper, alături de cârnații semiafumați. Se prăjesc pentru aproximativ 5 minute, până iși schimbă culoarea.

2
Gata

Într-un bol se ametecă smântâna cu cheddarul, mozzarella, parmezanul și emmentalul. Se adaugă compoziția din tigaie, alături de o linguriță de sare, piper și paprika.

3
Gata

Într-o tigaie se pune o lipie fără gluten la foc mic, iar pe jumătatea din dreapta a ei se pun 2-3 linguri de compoziție și se trage partea stangă a lipiei peste. Se prăjește timp de 4-5 minute, întorcându-se frecvent.
Rețeta de lipii fără gluten

4
Gata

Se curăță cu o lingură avocadoul și se zdrobește într-un bol. Când amestecul devine pasta se adaugă legumele și sucul de lime, amestecându-se.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Kurtos kalacs
următorul
Ciocolată reinterpretată
precendent
Kurtos kalacs
următorul
Ciocolată reinterpretată