fbpx
0 0
Ruladă de căpșuni

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Aluat
5 Ouă
50 g Amidon de cartofi
50 g Amidon de porumb
25g Făină de patiserie
1 plic Zahăr vanilinat
120 g Zahăr
1/2 linguriță Sare
Umplutură
10g Căpșuni
10g Zmeură
200 ml Frișcă lichidă

Informații nutriționale

240kcal
Calorii
6g
Proteine
28g
Grăsimi
39g
Carbohidrați

Ruladă de căpșuni

Sfântul Valentin vine cu un cadou special și delicios!

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Aluat

  • Umplutură

Instrucțiuni

Pași

1
Gata

Se separă 5 ouă, iar albușul se bate bine cu mixerul. Se adaugă sucul de lămâie și sarea și se amestecă la viteză mică.

2
Gata

Într-un alt castron se amestecă gălbenușurile cu amidonul de porumb și de cartofi, zahărul normal și vanilinat și făina. Se incorprează treptat albușul și se amestecă. Opțional se adaugă o linguriță de colorant alimentar galben și guma de guar.

3
Gata

Amestecul se transferă într-o tavă cu hârtie de copt în ea și se introduce în cuptor pentru cca. 15 minute la 180 °C.

4
Gata

Se blenduiesc fructele și zahărul. Într-un bol se adaugă frișca, care se bate cu mixerul la viteză medie. Se adaugă amestecul din blender și se mixează la viteză mică.

5
Gata

Pe un prosop se presară zahăr și se pune blatul cu fața crocantă în jos. Umplutura se întinde pe blat, care ulterior se rulează și se strânge în folie de plastic. Se pune în frigider pentru minim 1 oră înainte de servire. Se ornează cu zahăr pudră, căpșuni, zmeură și ciocolată topită.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Cordon bleu
următorul
Lipii
precendent
Cordon bleu
următorul
Lipii