fbpx
0 0
Spaghete bucatini cu ton

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
450 g Spaghete
400 g Sos Barilla
1 Ceapă
360 g Ton mărunțit
8 Roșii cherry
5 Frunze busuioc
20 g Ruccola
15 g Parmezan ras
2 linguri Ulei virgin de măsline
1 Lămâie
2 linguri Sare
1 lingură Piper

Informații nutriționale

909 kcal
Calorii
25.9 g
Grăsimi
115.5 g
Carbohidrați
56.5 g
Proteine

Spaghete bucatini cu ton

Am ajuns la 70 de rețete alaturi de voi și sper ca acest număr sa crească exponențial, ca voi să beneficiați de cât mai multe rețete delicioase. Astăzi am pregătit cina italienească perfectă: spaghete bucatini cu ton, busuioc, ruccola, lămâie și parmezan.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețeță aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele fără gluten din rețetele noastre!

 

Pași

1
Gata

Se pune apa la fiert într-o oală și se adaugă 1 lingură de sare și pastele. Se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se păstrează câteva linguri din apa în care au fiert pastele.

2
Gata

Într-o tigaie se adaugă 2 linguri de ulei de măsline, usturoiul și ceapa roșie. Se prăjesc 2 minute și se adaugă tonul, apa în care au fiert pastele și roșiile cherry.

3
Gata

Se adaugă pastele, ruccola, busuiocul și se rade parmezan peste paste. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Blinele cu zucchini
următorul
Chifle cu ou benedict, poșat și chiftea vegană
precendent
Blinele cu zucchini
următorul
Chifle cu ou benedict, poșat și chiftea vegană