fbpx
233 59
Spaghetti cu cârnăciori și ciuperci

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
400g Spaghete
150g Cârnați stick
150g sau 3 ciuperci Ciuperci champignon
1 Ceapă
3 Căței de usturoi
1&1/2 Pastă de tomate
Cateva picături Sos de ardei iute
100g Unt
1 linguriță Sare
1 linguriță Piper
5 Frunze busuioc
100g Parmezan ras
1 borcan Sos Barilla

Informații nutriționale

508 kcal
Calorii
36.7 g
Carbohidrați
24.6 g
Proteine
28.9 g
Grăsimi

Spaghetti cu cârnăciori și ciuperci

Sos de roșii și busuioc

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Spicy
Bucătărie

O rețetă simplă de spaghete cu ciuperci și cârnăciori, cu sos si paste fara gluten. O specialitate italiană pentru gusturi rafinate.

  • 30 min
  • Servește 4
  • Simplă

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

paste fara gluten

Pași

1
Gata

Fieberea pastelor

Se pun 500 ml de apă la fiert. Cănd apa fierbe, se adaugă sarea și spaghetele fără gluten, sau orice alt tip de paste. Se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2
Gata

Prajirea conținutului

Se decojește o ceapă și se taie 3 ciuperci champignon, 3 căței de usturoi și cârnații în bucăți mici. Se adaugă treptat 100g de unt într-o tigaie și se adaugă ciupercile. Când acestea își schimbă culoarea se adaugă ceapa și usturoiul, și se condimentează cu sare și piper.

3
Gata

În continuare se adaugă cârnăciorii și pasta de ardei. Când aceștia incep să producă lichid, se adaugă spaghetele și sosul. Se amestecă bine și se adaugă frunze de busuioc și parmezan ras.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

lasagna fara gluten
precendent
Lasagna cremoasă
placinta cu mere fara gluten
următorul
Placintă cu mere
lasagna fara gluten
precendent
Lasagna cremoasă
placinta cu mere fara gluten
următorul
Placintă cu mere