fbpx
0 0
Supă cremă de ciuperci

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
800 g Ciuperci
1 Ceapă
2 Cartofi
2 Morcovi
1 linguriță Pastă de tomate
1/2 Țelină
3 lingurițe Sare
3 lingurițe Piper
Crutoane
3 felii Pâine fără gluten
3 linguri Ulei virgin de măsline
1 linguriță Sare
1 linguriță Piper

Informații nutriționale

325
Calorii
12g
Grăsimi
51.2g
Carbohidrați
9.6g
Proteine

Supă cremă de ciuperci

de post

Încă o rețetă gustoasă și sănătoasă de post!

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

  • Crutoane

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele fără gluten folosite în rețete!

 

Pași

1
Gata

Se pun 3 litri de apă la fiert într-o oală și se adaugă ceapa, morcovii, telina, cartofii și ciupercile. După câteva minute puteți condimenta supa cu 2 lingurițe de sare și piper, alături de pasta de tomate și busuiocul. Se fierb pentru 25 de minute.

2
Gata

Legumele se strecoară și se blenduiesc timp de 2-3 minute, în timp ce adăugați din apa în care au fiert. Când legumele se transformă într-o pastă, le puteți pune la loc în oală.

3
Gata

Crutoane

Pentru crutoane tăiați în cubulețe 3 felii de pâine. Peste ele adăugați 3 linguri de ulei, sare și piper. Amestecați și transferați pâinea într-o tavă, care se introduce în cuptor pentru 15 minute la 180 °C.

4
Gata

Legumele se mai dau în clocot de câteva ori, în timp ce mai adaugați din apa în care au fiert. Gustați de sare și piper și adăugați smântâna de gătit, dând supa în clopot pentru ultima oară.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Cubulețe de post
taitei cu stafide si nuca
următorul
Tăiței cu nucă
precendent
Cubulețe de post
taitei cu stafide si nuca
următorul
Tăiței cu nucă