fbpx
0 0
Tăiței cu nucă

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
300 g Taiței
15 g Margarină
1 linguriță Scorțișoară măcinată
100 Zahăr
150 g Nucă măcinată
30 g Merișoare
30 g Stafide

Informații nutriționale

645 kcal
Calorii
35.7g
Grăsimi
73g
Carbohidrați
17g
Proteine

Tăiței cu nucă

stafide și merișoare

Am pregătit încă o simplă rețetă de post: tăiței cu nucă, merișoare și stafide. 🥢

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Ingredientele fără gluten folosite în rețetă!

 

Pași

1
Gata

Tăițeii se fierb pentru 2-3 minute într-o oală, alături de 1 linguriță de sare. Se strecoară și se clătesc timp de 30 de secunde sub un jet de apă rece.

2
Gata

Aceștia se transferă într-o tigaie și se adaugă zahărul și margarina. Se amestecă constant.

3
Gata

Se adaugă nuca, stafidele și merișoarele. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

supa crema de ciuperci fara gluten de post vegana
precendent
Supă cremă de ciuperci
următorul
Chifle cu măsline
supa crema de ciuperci fara gluten de post vegana
precendent
Supă cremă de ciuperci
următorul
Chifle cu măsline