Ingrediente
-
Aproximativ 1.8kg Fleică de porc
-
5 Cârnați semiafumați
-
1 legătură Pătrunjel
-
1 Ardei
-
8 Ciuperci
-
260g sau 1 conservă Roșii cuburi
-
2 lingurițe Sare
-
2 lingurițe Piper
-
1 lingură Cumin
-
Garnitură
-
3 Cartofi
-
2 Zucchini
-
1 linguriță Mărar
-
10 g Brânză ricotta
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Carnea se pune într-o tigaie la foc mediu și se rumenește pentru 15-20 de minute, acoperită cu un capac, până își schimbă culoarea. Se adaugă ciuperciule, sarea, piperul și cuminul. Ulterior se adaugă cârnații și ardeii. Cartofii se taie pe 3 sferturi și se pot umple cu zucchini. Aceștia se introduc în cuptor la 180 °C pentru 30 de minute, iar înainte să fie scoși din cuptor se presară mărar tăiat mărunt și ruccola/parmezan peste ei. |
3
Gata
|