fbpx
0 0
Tochitură de porc

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Aproximativ 1.8kg Fleică de porc
5 Cârnați semiafumați
1 legătură Pătrunjel
1 Ardei
8 Ciuperci
260g sau 1 conservă Roșii cuburi
2 lingurițe Sare
2 lingurițe Piper
1 lingură Cumin
Garnitură
3 Cartofi
2 Zucchini
1 linguriță Mărar
10 g Brânză ricotta

Informații nutriționale

464 kcal
Calorii
13.5 g
Grăsimi
17.8 g
Carbohidrați
65.7 g
Proteine

Tochitură de porc

O rețetă traditională: tochitură de porc cu legume și cartofi la cuptor.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Garnitură

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Se taie felii ciupercile, cârnații și ardeii. Fleica de porc se taie în cubulețe, iar pătrunjelul se mărunțeste fin.

2
Gata

Carnea se pune într-o tigaie la foc mediu și se rumenește pentru 15-20 de minute, acoperită cu un capac, până își schimbă culoarea. Se adaugă ciuperciule, sarea, piperul și cuminul. Ulterior se adaugă cârnații și ardeii. Cartofii se taie pe 3 sferturi și se pot umple cu zucchini. Aceștia se introduc în cuptor la 180 °C pentru 30 de minute, iar înainte să fie scoși din cuptor se presară mărar tăiat mărunt și ruccola/parmezan peste ei.

3
Gata

Peste carne se adaugă roșiile cuburi și pătrunjelul. Se gătesc în total pentru aproximativ 45-50 de minute, sau până când majoritatea lichidului s-a evaporat. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Salată cu quinoa
următorul
Kinder felie de lapte
precendent
Salată cu quinoa
următorul
Kinder felie de lapte