fbpx
0 0
Turtă dulce de post

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
250 g Făină de patiserie
1 linguriță Bicarbonat de sodiu
1 linguriță Scorțișoară măcinată
1 lingură Guma de guar
1/2 Nucșoară
100 ml Ulei
200 g Miere
2 linguri Apă

Informații nutriționale

395
Calorii
16.1g
Grăsimi
60.6g
Carbohidrați
5.7g
Proteine

Turtă dulce de post

Încă o simplă și apetisantă rețetă de post, cu puține ingrediente, pe care o puteți modela în orice formă doriți.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Guma de guar folosită în rețetă, și alte ingrediente fără gluten!

 

 

Pași

1
Gata

Într-un castron se cerne făina, scortișoara, bicarbonatul de sodiu și opțional guma de guar. Se amestecă și se rade jumătate de nucșoară, adaugându-se uleiul.

2
Gata

Se adaugă mierea și 2 linguri de apă. Compoziția se înfășoară în folie de plastic și se pune la frigider pentru 30 de minute.

3
Gata

Turta se întinde cu un făcăleț între 2 hârtii de copt, într-o grosime de aproximativ 1 cm. Se introduc în cuptor pentru 15 minute la 180 °C.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Prăjitură cu nucă
următorul
Bomboane Raffaello de post
precendent
Prăjitură cu nucă
următorul
Bomboane Raffaello de post